Visos jos ir tapo naujos 2012 metų rudens-žiemos kolekcijos veidais Baltijos šalyse.

„Kiekvienam sportininkui yra malonu, kai jį pastebi, įvertina jo pasiekimus ir bendradarbiauti pasiūlo žinomas sporto inventoriaus ir aprangos gamintojas. Tačiau tuo pačiu tai ir didelė atsakomybė, nes žinau, kad savo pavyzdžiu turiu įkvėpti moteris, paskatinti jas rinktis aktyvų gyvenimo būdą, sportuoti. Esu maksimalistė, stengiuosi viską padaryti kuo geriau, todėl manau, kad susitvarkysiu su šia misija“, - sako trišuolininkė J. Verseckaitė.

Pasak kompanijos pardavimų vadovės Lietuvai Gintarės Aleknienės, J. Verseckaitė atitiko visus reikalavimus, kurie keliami sportininkėms.

„Jos rezultatai nuolatos gerėja, o sportas užima vieną svarbiausių vietų jos gyvenime. Tai viena perspektyviausių šalies jaunųjų sportininkių – džiugu, kad ji sutiko bendradarbiauti. Be to, nesunku pastebėti, kad net ir po sunkios treniruotės ar varžybų ji spinduliuoja moteriškumu. Kas sakė, kad profesionalus sportas ir moteriškas grožis nesuderinama?“, - teigė G. Aleknienė.

Norėdama paskatinti moteris sportuoti, nuo rudens inicijuojamas naujas projektas, kuriuo tikimasi paskatinti moteris iš viso pasaulio sportuoti ir rezultatų siekti drauge. Tai bus atvira bendruomenė, prie kurios galės prisijungti bet kuri moteris. Sportas bus bendruomenę papildžiusių moterų jungiamoji grandis. Prie bendruomenės galės jungtis bet kokiu sportu užsiimančios moterys.

Kad ir kokią sporto šaką būtų pasirinkusi moteris, jai yra svarbu jausti palaikymą ir nesiekti užsibrėžtų rezultatų vienai, todėl moterys ir bus kviečiamos sportuoti drauge. O kaip tai daryti, norint pasiekti gerų rezultatų, joms patars profesionalūs treneriai ir sportininkai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)