Šių varžybų metu dviratininkai ne tik turės kuo greičiau numinti iš jų reikalaujamą atstumą, bet ir privalės varžytis tarpusavyje dėl kuo geresnių tarpinių rezultatų. Būtent dėl šios priežasties kriteriumas iš kitų varžybų išsiskiria dideliu intensyvumu, nuolatine dalyvių kova ir įtampa iki paskutinio rato.

Varžybų metu dviračių sporto mėgėjų ir profesionalų laukia 6,6 kilometrų ilgio trasa, besidrieksianti Herkaus Manto gatve, pasuksianti į Simono Daukanto gatvę, paskui – į Trilapio gatvę, vėliau - į Liepų gatvę ir galiausiai grįšianti į Herkaus Manto gatvę.

Mėgėjai privalės įveikti šešis ratus, t.y. 40 kilometrų, o sporto grupė – 10 ratų, t.y. 66 kilometrus, taigi žiūrovams neteks lūkuriuoti savo favoritų iki pat finišo – kaip sekasi jų palaikomiems dviratininkams jie galės stebėti viso kriteriumo metu. Dalyviai startuos prie restorano „Čili pica“, esančios Liepų gatvėje.

Jeigu nori pamatyti, kaip Klaipėdos gatvėmis skries dviračių sporto „greiti ir įsiutę“, nepraleisk progos ateiti į kriteriumą. Įtampą, greitį ir emocijas garantuojame!

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją