Tačiau jam nepavyko įsitvirtinti komandoje ir jis per 22-ejas rungtynes sugebėjo pasižymėti vos 2 kartus.

Šaltiniai Brazilijoje teigia, kad D. Forlanas naujame klube uždirbs apie 2 milijonus JAV dolerių per metus ir tai bus vienas iš didžiausių atlyginimų komandoje.

L.Modričius suderino kontrakto sąlygas su „Real“ klubu

Kroatų tinklalapis 24sata.hr praneša, kad Londono „Tottenham“ klubo žvaigždė Luka Modričius sutiko su „Real Madrid“ komandos siūlomomis asmeninio kontrakto sąlygomis ir nori artimiausiu metu persikelt į karališkąjį klubą.

Tinklalapyje rašoma, kad „Spurs“ ekipa iš „Real“ klubo reikalauja daugiau nei 40 milijonų svarų sterlingų už L. Modričių, tačiau Madrido klubo atstovai įsitikinę, kad pavyks susitarti dėl mažesnės sumos jau artimiausiu metu.

„Viskas išspręsta. Luka ir „Real“ klubas sutaria dėl asmeninių sąlygų. Kiek sunkiau susitart su „Tottenham“ komanda, tačiau ir tai bus sutvarkyta labai greitai“, – tikino šaltiniai, artimi futbolininkui.

Praeitą vasarą Harry Redknappas atmetė L. Modričiaus prašymą jį parduoti Londono „Chelsea“ klubui, tačiau šią vasarą kroato išvykimas atrodo neišvengiamas.

Andre Villas-Boas, treniruodamas „Chelsea“ ekipą, bandė prisivilioti futbolininką į savo gretas ir perėmęs „Tottenham“ komandos vairą jis norėjo išlaikyti L. Modričių savo komandoje, tačiau to padaryti jam greičiausiai nepavyks.