„Žurnalistai manęs dažnai klausia apie L. Messi ir C. Ronaldo, prašydami palyginti, kuris yra geriausias pasaulyje. Tačiau man numeris vienas yra aiškus, tai – A. Iniesta. Dėl to, kad jis yra mano komandos draugas Ispanijos rinktinėje, kurioje įsitikinu, kad Andresas aikštėje gali atlikti pačius sudėtingiausiu dalykus. Jis kuria stebuklus su kamuoliu ir taip pat yra nuostabus žmogus, labai svarbus komandos žaidėjas“, – tikino D. Silva.

„Nepažįstu C. Ronaldo ar L. Messi asmeniškai, tačiau Andresas yra didis žaidėjas. Jo vaidmuo komandoje – labai svarbus“, – pabrėžė ispanas.

Trečiadienio vakarą Ispanijos rinktinė Europos čempionato pusfinalyje grumsis su C. Ronaldo vedama Portugalijos vienuolike. D. Silva teigia, kad kovoti reikės su visa komanda, o ne jos lyderiu.

„Portugalijos rinktinė yra labai gera komanda ir žaidžia puikų futbolą. Jie jau įrodė, kad nėra vieno C. Ronaldo komanda, tad ir mes nesiruošiame žaisti tik prieš jį“, – pažymėjo futbolininkas.

„Esame pasirengę rungtynėms ir nusiteikę optimistiškai, nors žinome, kad bus nelengva. Vis dėlto labiau baimintis turėtų varžovai, nes jie kovos su dabartiniais čempionais“, – pridūrė D. Silva.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (36)