Turnyras Lenkijoje ir Ukrainoje yra paskutinis, kuriame varžosi 16 komandų. Po ketverių metų į Prancūziją keliaus aštuoniomis daugiau. Spaudos konferencijoje M. Kallenas atmetė nuogąstavimus, esą dėl to čempionatas bus mažiau įdomus ir kris jo lygis.

„Europos čempionate šiuo metu matome geriausias rinktines, tačiau kai kurių puikių komandų čia nėra“, - sakė M. Kallenas, išskirdamas Šveicariją, Rumuniją, Bulgariją, Lietuvą, Slovėniją ir Norvegiją.

„Pavyzdžiui, škotai taip pat nerungtyniauja, nors visuomet įneša emocijų ir puikią atmosferą. Žiūrėsime, kaip seksis 2016-ais. Be jokių abejonių, tas turnyras sulauks daugiau dėmesio, nes jame dalyvaus daugiau valstybių“.

Komentuodamas faktą, kad net per televizijos ekranus rungtynių metu galima išvysti neužpildytų Lenkijos ir Ukrainos stadionų vietų, M. Kallenas tikino, jog visi bilietai seniai parduoti, o tokios problemos kyla aistruoliams pakeitus planus arba pirkus bilietus tik su tikslu juos perparduoti. Tokių problemų, anot jo, pasitaiko visuose didžiuosiuose čempionatuose.

Šio Europos čempionato pajamos sieks apie 1,345 milijardo eurų. Dėl finansinės krizės tai šiek tiek mažesnis rezultatas nei 2008-ais (1,351 mlrd.).

Šaltinis
Futbolo portalo EuroFootball.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip perduoti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be žodinio ar raštiško EuroFootball.lt administracijos sutikimo griežtai draudžiama.
www.EuroFootball.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (113)