Grupėje pirmaujančiai Prancūzijos rinktinei antradienį pakaktų ir lygiųjų. Paklaustas, ar jo auklėtiniai neatsipalaidavo po gerų pirmų dviejų mačų, L. Blanc’as tai griežtai neigė.

„Jokiu būdu. Mes suprantame šių rungtynių rimtumą ir nebenorime kartoti klaidų, kurias esame darę anksčiau“, – pažymėjo prancūzų strategas.

„Mačiau abu švedų mačus ir man jų komanda patiko. Negaliu pasakyti, kad Švedijos rinktinė žaidė geriau už varžovus. Rungtynėse su Ukraina šeimininkai dominavo tris ketvirtadalius laiko. Švedai atsibudo tik pabaigoje, kaip buvo jau vėlu“, – atkreipė dėmesį L. Blanc’as.

Žurnalistai taip pat paklausė prancūzų vairininko, ar šis nesibaimina teorinės galimybės ketvirtfinalyje žaisti su pasaulio čempione Ispanija.

„Atsakysiu trumpai: žinoma, kad nenorėčiau su jais žaisti. Tačiau nematau jokios priežasties dabar kalbėti apie galimą būsimą varžovą. Nei mes, nei ispanai dar neiškopėme iš grupių (spaudos konferencija vyko pirmadienio pavakarę – red.). O jeigu iškopsime, tuomet, patikėkite, labai greitai ir įdėmiai išnalizuosime būsimą priešininką“, – patikino L. Blanc’as.

Švedijos rinktinės strategas Erikas Hamrenas svarstė, jog nieko nelemiančiose rungtynėse galbūt suteiks šansą daugiau pasireikšti jauniesiems žaidėjams. Nepaisant to, anot E. Hamreno, jo komanda sieks pergalės.

„Iškart pasakysiu, kad du mūsų žaidėjai tikrai nežais. Tai – Johanas Elmanderis ir Rasmusas Elmas, kurie traumuoti“, – spaudos konferencijoje pranešė švedų treneris.

„Stengsimės laimėti, mums, jau praradusiems viltis žengti tolyn, bus savotiškas testas. Galbūt leisime pasireikšti kam nors iš jaunesnių žaidėjų. Tokių turnyrų patirtis niekam nepamaišys. Nepaisant to, sieksime maksimumo. Turime įrodyti, kad esame kažko verti. Galbūt mums padės tai, kad išeisime į aikštę atsipalaidavę. Šįkart tikrai neturime ko prarasti“, – kalbėjo E. Hamrenas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)