Mače dėl trečios vietos DELFI komanda žaidė su DemaSport.lt ekipa. Nors pirmą partiją 163,00:150,33 laimėjo DemaSport.lt atstovai, tačiau kitose dviejose partijose jau dominavo DELFI komandos boulingo meistrai - 147,00:127,33 ir 151,33:145,00. Įdomu, jog pirmą kartą tarp prizininkų patekę DELFI žurnalistai pernai net nežaidė finalo turnyre.

DELFI komandai atstovavo Gytis Oganauskas, Ramūnas Pletkus, Šarūnas Mažeika, Dainius Sinkevičius ir Aistė Žilinskienė.

Finale dėl nugalėtojų titulo susigrūmė pernykščiame ŽBL turnyre triumfavusi AS/AD merginų komanda ir pernai treti, o užpernai antri likę „Krepsinis.net & Pepe“ boulingo žaidėjai.

Abi šios komandos tvirtai pirmavo ir reguliaraus sezono metu. Kaip ir galima buvo tikėtis, finale vyko permaininga ir nuožmi kova. Pirmą partiją 160,00:157,66 laimėjo interneto portalo žurnalistai, tačiau po to merginos susikaupė ir antroje partijoje savo varžovus tiesiog „nušlavė“ 170,00:143,33, o trečioje padėjo „riebų tašką“ (166,33:151,66) bei apgynė čempionių titulą.

AS/AD komandos atstovei Simonai Jansonaitei atiteko ir geriausiai šio sezono žaidėjai skirtas prizas. Kartu su ja nugalėtojoms skirtą taurę virš galvos kėlė Aurika Merkienė, Asta Stašaitytė-Masalskienė ir Dainida Valsiūnaitė.

ŽBL turnyro sidabrą iškovojo „Krepsinis.net & Pepe“ komanda: Romanas Buršteinas, Arnonas Finkelšteinas, Vitalijus Bilevičius ir Ruslanas Čechovskis.

Po iškilmingos apdovanojimų ceremonijos "Karolinos boulingo" klube buvo vienbalsiai nutarta, jog rudenį tradicijos nebus laužomos ir visi susirinks į IX-ą ŽBL turnyrą.

Galutinė komandų rikiuotė:

1. AS/AD
2. Krepsinis net. & Pepe
3. DELFI (VSD, Visi skaito DELFI)
4. DemaSport.lt
5. LaŽas
6. Kleizeriai
7. Karys.lt
8. LRT
9. VIP-ai
10. Viešieji rutuliai

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)