Siekdami atkreipti Lietuvos gyventojų dėmesį ir paskatinti prisijungti prie paramos projekto, birželio 4-ą dieną Donatas Montvydas ir Leon Somov & Jazzu socialinės akcijos dalyviams surengs nemokamą koncertą.


--

„Hope Relay“ – tarptautinis paramos projektas, vykdomas 19-oje šalių, tarp jų ir Lietuvoje. Antradienį projekto pradžia taip pat paskelbta Latvijoje ir Estijoje.

„Kviečiame aktyvaus gyvenimo būdo aistruolius prisijungti prie paramos projekto ir dalyvauti bėgime. Tai puiki proga patirti vienijančią olimpinių žaidynių atmosferą ir įgyvendinti vieną iš svarbiausių olimpinių idėjų – daryti gerus darbus kartu“, – sakė vienas renginio organizatorių Simonas Skupas.

Bėgimo projektą palaiko daugelis žymių asmenybių. Tarp jų – dainininkas D. Montvydas bei atlikėjai Leon Somov ir Jazzu. Be to, D. Montvydas taip pat sudarys savo bėgimo komandą, prie kurios gali prisijungti kiekvienas jo muzikos gerbėjas ir šiam socialiniam projektui neabejingas žmogus.

„Bėgimas suvienija du puikius dalykus – aktyvų gyvenimo būdą ir labdarą. Bėkite, keliaukite pėsčiomis, važiuokite dviračiu ar riedlente, ir jūs padėsite vaikams kurti šviesesnę jų ateitį“, – ragino D. Montvydas, atstovavęs Lietuvai „Eurovizijos“ dainų konkurse.

Prie olimpinio deglo nešėjų prisijungė ir legendinis Lietuvos krepšininkas Modestas Paulauskas. Jis, kartu su visuomenės išrinktais olimpinio deglo nešėjais, dalyvaus šią vasarą Jungtinėje Karalystėje vyksiančioje Londono 2012 m. olimpinių žaidynių estafetėje.

Bėgimą remia ir krepšininkas Robertas Javtokas, oficialus „Samsung“ ambasadorius Londono olimpinėse žaidynėse. Be to, paramos projektą palaiko ir kiti Lietuvos krepšinio rinktinės žaidėjai, lengvaatletė, ilgų distancijų bėgikė Diana Lobačevskė.

Birželio ir liepos mėnesiais bėgimai bus organizuojami Kaune, Klaipėdoje ir kituose Lietuvos miestuose. Jų metu olimpinio deglo nešėjai kvies vietos gyventojus prisijungti prie paramos projekto.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)