S. Mauri buvo vienas iš 19-os pirmadienį areštuotų asmenų. Policijos pareigūnai auštant surengė reidą į futbolininkų butus ir namus, praneša italų informacijos agentūra ANSA.

Žaidėjai kaltinami gaudavę pinigų už sutartų rungtynių organizavimą. Juos papirkinėjo Singapūre registruotų lažybų sindikatų atstovai.

Buvo atlikta krata ir Italijos nacionalinės rinktinės gynėjo Domenico Criscito kambaryje. D. Criscito šiuo metu su kitais rinktinės futbolininkais yra treniruočių stovykloje šalia Florencijos ir rengiasi artėjančiam Europos čempionatui.

Kratos neišvengė ir Italijos čempiono Turino „Juventus“ klubo treneris Antonio Conte, kurio namus taip pat aplankė teisėsaugos pareigūnai.

10 iš 19-os sulaikytų asmenų žaidžia arba anksčiau rungtyniavo Italijos keturiose futbolo lygose - nuo aukščiausio iki ketvirto šalies diviziono.

Už grotų atsidūrė ir 36-erių metų buvęs „Genoa“ ir „Fiorentina“ klubų saugas Omaras Milanetto, šiuo metu atstovaujantis „Serie B“ lygos „Padova“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)