Septynis prizininkus paskelbė projekto partneriai – regioniniai laikraščiai, kurie projekto laimėtojus išrinko, atsižvelgdami į naudos bendruomenei ir įtakos sporto infrastruktūros plėtrai regione kriterijus.

„Aikšteles planuojame įrengti iki birželio vidurio. Tikiu, kad šių aikštelių dėka atsiras ne viena stipri paplūdimio tinklinio komanda, galėsianti aktyviai leisti laisvalaikį ir išbandyti jėgas mūsų organizuojamuose turnyruose“, - sako Lietuvos tinklinio federacijos prezidentas Marius Vasiliauskas.

Projekte dalyvavo įvairių bendruomenių, miestų savivaldybių, mokyklų atstovai bei pavieniai asmenys, norintys paplūdimio tinklinį žaisti savo kieme.

„Paplūdimio tinklinis tampa vis populiaresnis, o norinčiųjų savo laisvalaikį praleisti aktyviai sportuojant tik daugėja“, - teigė „Credit24“ vadovas Augustas Štaras.

Pasak jo, bedrovės dėmesys paplūdimio tinkliniui ir bendradarbiavimas su Lietuvos tinklinio federacija yra ilgalaikis, tad ateityje laukia ir daugiau projektų, skirtų šio sporto plėtrai mūsų šalyje.

Paplūdimio tinklinio komplektus, kuriuos sudaro du stovai ir tinklas, projekto laimėtojams dovanoja paskolas su prekės ženklu „Credit24“ teikianti finansinių paslaugų bendrovė „MCB Finance“.

Naujos aikštelės bus įrengtos šiose vietose:

Klaipėdos r., Plikių kaimo I. Labutytės pagrindinės mokyklos stadione;
Marijampolės marių saloje;
• Šakių r., Plokščių kaimo teritorijoje, prieplaukoje prie Nemuno;
• Klaipėdos vaikų globos namų „Smiltelė“ kieme;
• Marijampolės sav., Sasnavos sen., Gavaltuvos kaime;
• Utenos r., Šiaudinių kaime prie Šiaudinių bendruomenės namų;
• Panevėžio r., Trakiškio kaime;
Alytaus Jaunimo parke;
Tauragės M.Mažvydo pagrindinė mokyklos teritorijoje;
• Pakruojo r., Šukionių Jono Noreikos pagrindinėje mokykloje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)