J. Couceiro 2008–2010 metais treniravo Lietuvos rinktinę, o 2008-2009 - ir Kauno FBK „Kauno“ klubą.

S. Biličius „Lokomotiv“ klube pradės dirbti po 2012 metų Europos čempionato, kuriame dalyvaus su jo vadovaujama Kroatijos nacionaline rinktine.

J. Couceiro ir jo asistento Edgaro Jankausko treniruojamas „Lokomotiv“ klubas ką tik pasibaigusio Rusijos aikščiausios lygos čempionato elito grupėje (1-8 vietos) užėmė tik 7-ą poziciją.

Apie E. Jankausko ateitį nepranešama.

Per savo karjerą J .Couceiro  yra treniravęs Portugalijos jaunimo rinktinę, „Alverca“, „Vitoria“, „Belenenses“ ir „Porto“ komandas, „Gaziantepspor ir „Sporting“ klubus.

Atrankoje į 2010 metų pasaulio čempionatą portugalų trenerio vadovaujama Lietuvos rinktinė pasiekė svarbias pergales prieš Rumuniją 3:0 ir Austriją 2:0, tačiau įpusėjus ir baigiantis atrankai rinktinė patyrė 5 pralaimėjimų iš eilės seriją. Buvo nusileista net grupės autsaideriams Farerų salų futbolininkams. Paskutinėse atrankos rungtynėse visgi pasiekta pergalė prieš grupės lyderę Serbiją (2:1).

Po atrankos ciklo J. Couceiro sutartis su rinktine baigėsi ir nebuvo pratęsta.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (31)