Lietuvos atstovas tapo kaimyninės šalies jaunimo čempionu svorio kategorijoje iki 96 kilogramų.

Sunkiasvorių mūšyje sidabro medaliu apdovanotas Mantas Knystautas (120 kg). Klaipėdietis burtų valia pirmame rate buvo laisvas. Vėliau paguldė ant menčių lenką Jakubą Rywackį, tačiau finale nusileido metais vyresniam Georgijui Džiugašviliui iš Baltarusijos.

Svoryje iki 74 kilogramų bronzos medalį iškovojo Laimonas Gečas, Artūras Sekus liko aštuntoje vietoje, trečią vietą svoryje iki 55 kilogramų užėmė Justas Petravičius, o Ramūnas Dagys (66 kg) tenkinosi dešimta vieta.

„Gerą įspūdį paliko V. Laurinaitis. Finale jis įveikė tikrai neprastą atletišką lenką. Sunkiasvoriui M. Knystautui sportininkas iš Baltarusijos yra nepatogus. Be to, jis žymiai sunkesnis už Mantą, todėl jam priekaištauti negaliu. Burtų valia du LOSC auklėtiniai L. Gečas ir A. Sekus susigrūmė antrame rate. Nugalėjo L. Gečas. Tačiau nustebino tai, kad tarpusavyje jie kapojosi tikra to žodžio prasme, o kovodami su užsieniečiais ,atrodė kur kas blankiau“, – trumpai apie lietuvių kovas papasakojo komandos vadovas Marijanas Dulko.

Atvirame Lenkijos jaunimo imtynių čempionate kovojo 96 atletai iš Lenkijos, Vengrijos, Baltarusijos, Rusijos, Ukrainos ir Lietuvos.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją