Nugalėtojų vardus iškovojo Vilma Račienė ir Deividas Dubinas, antrąsias vietas pelnė Dainius Matulionis, Raminta Valaitienė, Vytautas Teresevičius, Kristina Karaliūtė-Stoliarovienė ir Darius Bukšnaitis. Trečiųjų vietų laimėtojai - Ana Merdenova ir Linas Račas.

Pirmieji Baltijos šalių mačai buvo surengti 1968-1970 metais. Po ilgos pertraukos jie buvo atgaivinti 2009-aisiais. Kasmet vis kitoje šalyje vykstančiose varžybose šešis kartus nugalėtojais tapo lietuviai, kartą - estai.

„Anykščių taurės“, kurią organizuoja vietos sporto klubas „Atika“, programoje dar buvo ir viena papildoma - moterų kultūrizmo - kategorija. Joje triumfavo Elena Stasiukynienė, pranokusi Aliną Čepurnienę.

Varžybos Anykščiuose („Aukštaitijos taurė“, „Anykščių taurė“) vyksta (su kelerių metų pertrauka) nuo 1998 m. Jų nugalėtojais yra buvę ir vieni tituluočiausių šalies atletų - Rolandas Pocius, Živilė Dvareckaitė (Raudonienė), Svetlana Janonienė, Arūnas Vandys.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)