Antras vietas pelnė Alina Čepurnienė („Tauras“, atletinis fitnesas, iki 165 cm), Deividas Dubinas (Šiaulių „Gylys“, klasikinis kultūrizmas, per 180 cm) ir Marius Jakubonis (Kauno „Pasimatymas gym“, kultūrizmas iki 90 kg).

Finale taip pat rungtyniavo: Vytautas Teresevičius (4 vieta, klasikinis kultūrizmas, per 180 cm) ir Marius Vasiliauskas (abu – „Pasimatymas gym“, 6 vieta, klasikinis kultūrizmas, iki 180 cm).

„Oslo Grand Prix“ yra vienos stambiausių tarptautinių varžybų Skandinavijoje. Šiemetiniame turnyre rungtyniavo per 130 sportininkų iš šešių šalių.

Absoliučiu nugalėtoju bei prizo už geriausią pozavimą laimėtoju tapo kategorijos iki 80 kg čempionas norvegas Thomasas Askelandas. Ankstesniais metais šio turnyro nugalėtojais taip pat yra tapę Deimantas Sladkevičius, Dainius Barzinskas (pelnė ir absoliutaus čempiono titulą) ir Arvydas Mickus.

Balandžio 28 d. kultūristai rungtyniaus Anykščiuose rengiamame tradiciniame Baltijos šalių (Estijos, Latvijos ir Lietuvos) rinktinių mače, kuris bus paskutinis jėgų patikrinimas prieš gegužės pradžioje Ispanijoje vyksiantį Europos čempionatą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)