Kiek anksčiau Dramblio Kaulo Kranto rinktinės narys neišnaudojo puikios progos, bet 75 minutę sulaukęs tikslaus aktyviai rungtyniavusio Fernando Torreso perdavimo iš kelių metrų įmušė vienintelį įvartį.

Tuo pat metu Kipre kuklusis APOEL klubas net 74-as minutes atsilaikė prieš galingąjį Madrido „Real“ traukinį, bet galiausiai patyrė triuškinamą pralaimėjimą 0:3 (0:0).

Ispanai kontroliavo kamuolį tris ketvirtadalius mačo laiko ir neleido varžovams atlikti nė vieno smūgio, o patys mušė net 24-is kartus. Galiausiai gynyba buvo pralaužta 75 minutę, kai po perdavimo iš krašto galva pasižymėjo Karimas Benzema.

Netrukus po puikaus Marcelo perdavimo antrą įvartį šiame UEFA Čempionų lygos sezone pelnė Kaka, o paskutinę vinį į APOEL karstą po greitos atakos iš kelių metrų įkalė tas pats K. Benzema.

Rezultatai:

Lisabonos „Benfica“ 0 - 1 Londono „Chelsea“
75' [0 - 1] Salomono Kalou

Nikosijos APOEL 0 - 3 Madrido „Real“
74' [0 - 1] Karim Benzema
82' [0 - 2] Kaka
90' [0 - 3] Karim Benzema.

Šaltinis
Temos
Futbolo portalo EuroFootball.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip perduoti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be žodinio ar raštiško EuroFootball.lt administracijos sutikimo griežtai draudžiama.
www.EuroFootball.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją