Įdomu, kad latviai į Vilnių siųs teisėjauti savo teisėjus. Latviai dirba net su federacija, sugebėjo ją įtikinti, kad reikia būtent rygiečių teisėjų.

„Rungtynės bus intriguojančios - rygiečiams reikalinga žūtbūtinė pergalė, o mes neturime, ko prarasti. Savaitgalio rungtynės įrodė, kad „Energija“ gali žaisti labai galingai – garbingai sužaidėme su čempionato lyderiais, o prieš tai sutriuškinome artimiausius savo kaimynus turnyro lentelėje“, - kalbėjo puolėjas Aivaras Bendžius.

Likus paskutinėms reguliariojo čempionato rungtynėms Elektrėnų „Energija“ su 45 įskaitiniais taškais užima šeštą vietą atvirame Latvijos „Virsliga“ čempionate. „HK Riga95“ turi dviem taškais mažiau. Aritmetika paprasta – pergalė prieš „Energiją“ latviams leistų pakilti turnyro lentelėje per dvi vietas.

„Stengiamės neužsiiminėti matematika ir nekreipti dėmesio į latvių spaudimą. Tai paskutinės mūsų rungtynės Latvijos čempionate. Džiaugiamės, kad jos vyks Vilniuje. Tai puiki proga atsisveikinti su savo žiūrovais pergale. Visada kovojame tik dėl pergalės, šis kartas nebus išimtimi“, - sakė A. Bendžius.

Rungtynių pradžia - 18 val. Vilniaus Pramogų arenoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją