29-ių metų daugiakovininkė, surinkusi net 5013 balų ir pagerinusi dvidešimties metų senumo pasaulio rekordą, iškovojo aukso medalį ir tuo pačiu pelnė stambią finansinę premiją iš pasaulinės atletikos federacijos (IAAF).

Dabartinė olimpinė čempionė viename interviu buvo prasitarusi jog po Londono olimpiados galvoja apie pasitraukimą iš daugiakovės. Tačiau, atrodo, po tokių rezultatų jos nuomonė gali pasikeisti – N. Dobrynska, sprendžiant iš jos vakarykštės reakcijos, nustebino ir save pačią.

Savo vyro Dmitrijaus Poliakovo treniruojama sportininkė nepriekaištingai pasirodė rutulio stūmimo bei šuolių į tolį rungtyse bei pralenkė visas konkurentes. Neblogai atrodžiusi ir 60 metrų barjeriniame bėgime (atbėgo trečia) bei 800 metrų bėgime (irgi finišavo trečia), atletė kiek prasčiau pasirodė tik šuolių į aukštį sektoriuje bei pasiekusi geriausią savo sezono rezultatą liko rungties įskaitoje penkta. Tačiau tai jai, akivaizdu, nepakenkė – ponia Natalija nuo šiol gali visu rimtumu ruoštis atkakliai kovai dėl medalio olimpiniame Londone.


Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją