Treti turnyre liko jaunieji Kauno „Fortūnos“ futbolininkai, kurie rungtynėse dėl trečios vietos 4:0 pranoko Kėdainių „Nevėžio-Pasakos“ bendraamžius.

7 metrų baudinių spyrimo turnyro ir vardinio Lietuvos Respublikos Seimo nario Artūro Meliano įsteigto prizo laimėtoja tapo sostinės vaikų futbolo mokyklos „Granitas“ šešiamečių komanda. Beje, A. Melianas visiems turnyro dalyviams ir žiūrovams pademonstravo puikius vartininko gebėjimus ir, pats stojęs į vartus, sėkmingai atlaikė trijų nugalėtojų komandos vaikų smūgiuotus baudinius.

Vertindamas turnyrą vienas iš jo organizatorių FK „Granitas“ prezidentas Konstantinas Aleksandrovičius neabejojo, kad pirmasis „Energizer Cup“ turnyras pavyko ir tapo puikia futbolo švente ne tik dalyviams, bet ir aktyviai žaidėjus palaikiusiems žiūrovams.

„Neabejojame, kad panašius turnyrus Lietuvoje reikėtų organizuoti ir ateityje. Tiek azarto ir noro kovoti, kiek jo pademonstravo turnyre dalyvavę šešiamečiai futbolininkai, ko gero, galėtų pavydėti ir profesionalūs futbolininkai. Nors Lietuvos Nepriklausomybės dienai skirtame turnyre nugalėjo Latvijos atstovai, džiaugiamės, kad turnyras tapo puikia pilietiškumo pamoka visiems jauniesiems žaidėjams iš abiejų šalių“, – turnyro sėkme džiaugėsi organizatorių atstovas.

Turnyro dalyvių užimtos vietos (vieta, komanda, miestas):

1.FC „Super Nova“Ryga
2.FK „Granitas“Vilnius
3.SK „Fortūna“Kaunas
4.„Nevėžis – Pasaka“Kėdainiai
5.FK „Žaibas“Vilnius
6.Vilniaus FMVilnius

Geriausiu „Energizer Cup“ turnyro žaidėju buvo pripažintas jaunasis Latvijos talentas Bruno Melnis, kuriam jau dabar kaimyninės šalies futbolo specialistai piešia labai šviesią ateitį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją