„Išanalizavusios pirmų rungtynių vaizdajuostę, sekmadienį merginos žaidė visai kitaip. Geriau dirbo individualiai, tai yra mikrodvikovose viena prieš vieną, kur būtinai viena kitai padėdavo, o ne taip kaip ankstesnėse rungtynėse palikdavo vienai „dorotis“ su galingesne ir fiziškai stipresne priešininke.

Patikimai vartus gynė Renata Beinorytė, kuri atmušė penkis „mirtinus“ metimus nuo 6 metrų linijos ir sulaikė du 7 metrų baudinius. Tai davė teigiamą impulsą komandos draugėms ir rungtynių rezultatui. Be to demonstravome didesnį susikaupimą, norą kautis bei geriau gintis, o taip pat žaidėme kokybiškesnį ir protingesnį rankinį,- po rungtynių mintimis dalinosi „Šviesos-Eglės“ trenerė Laima Kavaliauskienė.

Vilniaus komandos merginoms buvo iškeltas uždavinys nugalėti ukrainietes ir patekti į kitą etapą, bet tam nepavykus, „eglutės“ siekė bent pergalės. Pastarą planą pavyko įgyvendinti.

„Laimėti prieš Kijevo regiono kolektyvą ganėtinai sudėtinga, nes jis rungtyniauja žymiai agresyviau. Ukrainietės nuo seno žaidimą grindžia fizine jėga bei atletiškumu, negaili aikštelėje nei savęs nei priešininkių. Mūsiškės - labiau intelektualaus žaidimo šalininkės“, - dviejų rungtynių kovas reziumavo L. Kavaliauskienė.

Rezultatas:

„Šviesa-Eglė“ - „Podatkova University“ - 29:28 (17:16).

„Šviesa-Eglė“: Rasa Mikalonytė 8 (1 iš 7 metrų baudinio), Aušrinė Muižytė 7 (6), Jolita Bogušienė ir Daiva Aleksandravičiūtė po 4, Rita Repečkaitė 3, Ernesta Burinskytė 2, Joana Pileckytė 1 įvartis;

„Podatkova University“: Julija Andričiuk 9 (6), Julija Zaremba 5, Ivanna Mychovič 4, Viktorija Vlasiuk ir Oksana Vlasova po 3, Irina Glibko 2, Hanna Kravčenko 1, Jaroslava Burlačenko 1 įvartis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją