Eltos žiniomis, V. Hanas negalėjo išvykti, nes baigiasi jo paso galiojimo laikas, o naujo asmens dokumento bušido meistras nespėjo gauti.

Prieš turnyrą buvo skelbiama, kad V. Hanas ir dukart pasaulio bei Europos sambo čempionas R. Racevičius Vilniuje atsisveikins su didžiuoju sportu.

Turnyre, kuris buvo skirtas Lietuvos bušido federacijos penkerių metų jubiliejui, mūsų šalies atstovai iškovojo šešias pergales, patyrė tris pralaimėjimus, o Irmanto Maciulevičiaus ir Rusijos kovotojo Konstantino Uriadovo dvikova baigėsi lygiosiomis.

Darius Skliaudys ir Petras Markevičius įveikė japonus - atitinkamai Hideo Tokoro ir Akihiro Murayamą, Tadas Rimkevičius nugalėjo amerikietį Johną Dixoną, Egidijus Valavičius ir Remigijus Morkevičius privertė pasiduoti olandus - atitinkamai Andre Fyeetą ir Jacobą Schaapą, o Tadeušas Cholodinskis įveikė lenką Szymoną Bonkowskį.

Kęstutis Smirnovas pralaimėjo brazilui Rodolfo Amaro de Silva, Ramūnas Komas - japonui Kuniyoshi Hironaka, o Andrius Krištopaitis - lenkui Krzysztofui Kulakui. Turnyro "Lemiamas mūšis" kovas stebėjo apie penkis tūkstančius žiūrovų.

Šaltinis
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją