Rungtynės prasidėjo gan greitu „raudonųjų velnių“ įvarčių, kuomet po Antonio Valencia perdavimo 10-ą minutę kamuolį į „Man City“ komandos vartus galva pasiuntė puolėjas Wayne'as Rooney. Negana to, šeimininkus „City“ futbolininkus po dviejų minučių sukrėtė teisėjo sprendimas - nepelnytai raudona kortelė buvo parodyta vidurio gynėjui Vincentui Kompany.

30-ą minutę „Man Utd“ padvigubino savo pranašumą, kuomet po sumaišties baudos aikštelėje Patrice'as Evra perdavė kamuolį komandos draugui Danny Welbeckui, o šis nuginklavo vartininką Costelą Pantilimoną.

Sužaidus dar 9 minutes buvo skirtas 11 metrų baudinys į šeimininkų vartus, kurio W. Rooney nerealizavo, tačiau kamuolys atšoko į patogią situaciją šiam žaidėjui ir pakartotiniu smūgiu jis pelnė įvartį.

Antroje rungtynių pusėje „miestiečiai“ atsigavo ir jau 48-ą minutę rezultatą sušvelnino - vos tik prasidėjus kėliniui tiksliu baudos smūgiu kamuolį į tinklą pasiuntė gynėjas Aleksandaris Kolarovas.

„City“ futbolininkai, pajautę įvarčių skonį laikui bėgant sugebėjo dar kartą nuginkluoti vartininką Andersą Lindegaardą. Šį kartą 64-ą minutę po saugo Jameso Milnerio perdavimo savo pelnytu įvarčiu džiaugėsi puolėjas Sergio Aguero. Tačiau tai ir buvo viskas, ką jiems pavyko pasiekti.

Beje, šiose rungtynėse „Manchester United“ garbę gynė ir į profesionalo karjerą grįžęs Paulas Scholesas, kuris aikštėje pasirodė antrame kėlinyje.

„Manchester City“ 2 - 3 „Manchester United“

10' [0 - 1] Wayne Rooney
30' [0 - 2] Danny Welbeck
39' [0 - 3] Wayne Rooney
48' [1 - 3] Aleksandar Kolarov
64' [2 - 3] Sergio Aguero

12' Vincent Kompany („Manchester City“) parodyta raudona kortelė
39' Wayne Rooney („Manchester United“) nerealizavo 11 m baudinio

„Chelsea“ 4 - 0 „Portsmouth“

48' [1 - 0] Juan Mata
85' [2 - 0] Ramires
87' [3 - 0] Ramires
90' [4 - 0] Frank Lampard

„Sheffield Wednesday“ 1 - 0 „West Ham United“

87' [1 - 0] Chris O'Grady

49' Sam Baldock („West Ham“) nerealizavo 11 metrų baudinio

„Peterborough“ 0 - 2 „Sunderland“

48' [0 - 1] Sebastian Larsson
58' [0 - 2] John McLean