Pribėgę „Alkmaar“ žaidėjai atskyrė Estebaną nuo fano, bet teisėjas buvo negailestingas - parodė šiam raudoną kortelę.

Tokiu arbitro sprendimu pasipiktino ne tik pats nubaustasis, bet ir „Alkmaar“ treneris Gertas Janas Verbeekas, kuris protestuodamas išsivedė savo auklėtinius iš aikštės, tad rungtynės buvo nutrauktos.

Po šio incidento „Alkmaar“ techninis direktorius Earnestas Stewartas tikino, kad taip buvo pasielgta saugumo sumetimais.

„G. J. Verbeekas liepė komandai palikti aikštę, kad sukontroliuotų situaciją. Tada persirengimo kambaryje mūsų žaidėjai pareiškė, kad jie nebesijaučia saugūs aikštėje“, - teigė E. Stewartas.

Pranešama, kad policija sulaikė į aikštę išsiveržusį 19-metį vaikiną.

„Mačiau, kad Estebanas buvo užpultas ir paskui tik gynėsi. Nežinau, kaip pats būčiau elgęsis tokioje situacijoje. Taip pat suprantu ir „Alkmaar“ veiksmus“, - kalbėjo „Ajax“ strategas Frankas de Boeras.

Tuo metu rungtynių teisėjas Basas Nijhuisas buvo įsitikinęs, kad jis pasielgė teisingai išvarydamas Estebaną.

„Suprantu, kad Estebanas gynėsi, bet paskui jis kelis kartus tyčia įspyrė fanui“, - sakė jis.

„Alkmaar“ klubas patvirtino, kad gerbs bet kokias sankcijas, kokios jam bus skirtos Olandijos futbolo asociacijos Drausmės komiteto.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją