Latvijos atvirajame ledo ritulio čempionate rungtyniaujantys elektrėniškiai 2011-2012 metų sezone jau sužaidė 17 rungtynių svečiuose. Iškovoję 4 pergales ir patyrę trylika pralaimėjimų „Energijos“ ledo ritulininkai turi 14 taškų ir užima devintą vietą, o varžovai su 2 taškais yra dešimties komandų turnyro autsaideriai.

Rungtynės trečiadienį prasidės 19 valandą.

Prie Elektrėnų „Energijos“ prisijungs ir Lietuvos jaunimo iki 20 metų rinktinėje rungtyniavę žaidėjai. „Šiais metais į Lietuvos rinktinę patekę mūsų žaidėjai iš pasaulio čempionato grįžta ir trečiadienio rungtynėse prisijungs prie mūsų komandos. Labai didžiuojamės visų jų pasiekimais šių metų čempionate“, - sakė komandos vadovas Petras Nausėda.

Pasaulio U- 20 ledo ritulio čempionate Lietuvai atstovavę „Energijos“ žaidėjai - Aivaras Bendžius, Romanas Aliapkinas, Mantas Marcinkevičius, Dominykas Deksnys ir vartininkas Donatas Žukovas – neliko nepastebėti. Rinktinės kapitonu paskirtas A.Bendžius pripažintas geriausiu paskutiniųjų rungtynių su Ukraina žaidėju.

Kitos Elektrėnų „Energijos“ laukiančios kovos vėl vyks Latvijoje. Sausio 7 d. komanda susitiks su „ HK Riga 95 “ , o sausio 8 d. – su „Ozolnieki-MONARCH“ klubais.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją