Lietuvos klubo pagrindinis strategas Dmitrijus Medvedevas liko patenkintas tuo, kad pavyko įgyvendinti pagrindinę šių draugiškų susitikimų užduotį – suteikti galimybę kiekvienam žaidėjui parodyti save aukščiausiame lygyje. Trenerio teigimu, svarbiausia buvo pamatyti net 8-ių į peržiūrą atvykusių ritulininkų pajėgumą bei atsirinkti, kurie jų gali sustiprinti komandą, o kurie ne.

„Rezultatas manęs nenustebino ir jo per daug nesureikšminu, juk mūsų tikslai buvo kiti. Be to, nepamirškime, kad kovojome prieš keliskart pranašesnę komandą. Esu patenkintas savo žaidėjų pasirodymu bei tuo, jog jau užsitikrinau, kurie jų gali sustiprinti mūsų komandą“, – sakė D. Medvedevas.

Kaip ir pirmo susitikimo metu, šiandien mūsiškiai turėjo kelias puikias progas įmušti įvarčius, tačiau jiems to padaryti nepavyko.

„Be galo vertinu šiuos du susitikimus. Tai labai patyrusi komanda, kuri mums parodė „tikrą“ ledo ritulį. Žaidžiant prieš tokio lygio komandą, teko daryti viską kur kas greičiau ir tiksliau, nes vos menkiausia mūsų klaida – ataka baigta“, – sakė V. Chvolesas.

Šį kartą „Baltica“ vartus gynė dar du nauji kandidatai į komandą – J. Frolkinas ir I. Kondratijevas. Pasibaigus rungtynėms vyko net penkių parodomųjų baudinių serija, kurioje „Baltica“ žaidėjai varžovų vartus nuginklavo net tris kartus, o „Neman“ pavyko realizuoti tik vieną bulitą.

Paskutinio komandų susitikimo metu buvo pratęsta ir labdaringa bendra „Balticos“ ir „Caritas“ pliušinių žaislų akcija. Jos metu žiūrovai dovanojo globos namų vaikams savo žaislus mesdami juos žaidėjams ant ledo. Visus juos, kartu su bendra klubo dovana, ritulininkai jau penktadienį važiuos įteikti vaikams.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją