Tai buvo pirmasis draugiškas komandų susitikimas. Ketvirtadienį Lietuvos ir Baltarusijos klubai sužais dar vieną mačą.

D. Medvedevo teigimu, jo auklėtinių pasirodymas pateisino lūkesčius, ypač džiugino stiprus ir psichologiškai tvirtas į vartininkų peržiūrą atvykusio Nikitos Kitajevo žaidimas.

„Svarbiausia mūsų užduotis šių rungtynių serijoje – patikrinti mūsų žaidėjų galimybes prieš tokio lygio varžovus. Likau patenkintas žaidimu, vaikinai nepasimetė ir drąsiai kovojo iki galo. Pirmus du kėlinius žaidėme labai gerai, turėjome net kelias progas įmušti įvarčius. Paskutiniame kėlinyje jau kirto stiprus nuovargis, tad prasidėjo mūsiškių klaidos, kurias varžovai meistriškai išnaudojo“, – pažymėjo treneris.

„Balticos“ žaidėjų nuomone, rungtynių rezultatas neatspindi paties žaidimo ir galėjo būti mažesnis. Pasak klubo gynėjo Romano Pantiuchovo, nuo pat pirmųjų minučių arenoje vyko arši kova.

„Labai apmaudu dėl trečio kėlinio. Manau, kad paskutinių trijų įvarčių neturėjo būti. Žinoma, kovojome prieš tokio lygio komandą, tačiau žaidimui dar įtakos turėjo ir beveik mėnesio pertrauka po paskutinių rungtynių. Džiaugiuosi, kad mums pavyko taip atsilaikyti, tačiau rezultato tikėjausi švelnesnio“, – sakė jis.

Šios dienos rungtynėse komandos nusprendė atlikti po parodomąją trijų baudinių seriją. Taiklus buvo tik vienas baudinys į „Baltica“ vartus.

Pasibaigus rungtynėms įvyko ir labdaringa akcija, kurios metu žiūrovai apipylė „Baltica“ žaidėjus pliušiniais žaislais. Juos ritulininkai padovanos globos namų vaikams. Pliušinių žaislų akcija vyks ir ketvirtadienį, tad žiūrovai kviečiami nepamiršti prisidėti prie šios iniciatyvos dar kartą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją