Sekmadienį paskutiniame Danijos čempionato mače prieš žiemos pertrauką "Brondby" klubas sužaidė lygiosiomis 1:1 būtent su „Koge“ futbolininkais, o specialistas iš Lietuvos patikino, jog nenustebtų, jei nuo Naujųjų metų jam būtų vėl pasiūlyta trenerio asistento rolė.

„Priėmiau „Brondby“ klubo kvietimą todėl, kad norėjau daugiau atsakomybės. Tačiau jos tenka ir dirbant ne vyriausiu treneriu, o trenerių štabe“, - sakė A. Skarbalius.

A. Skarbalius kartu su Valdu Ivanausku yra realiausi pretendentai treniruoti Lietuvos nacionalinę rinktinę. Kiek anksčiau šalies futbolo vadovai teigė, kad derėsis su specialistu, jei šis nedirbs „Brondby“ klubo vyriausiu treneriu - tokiu atveju dviejų pareigų jam nepavyktų suderinti.

„Pirmiausiai jam reikia išsikapstyti ir su „Brondby“ klubu pakilti iš 10 vietos Danijos čempionate. Ši pozicija tokiai garsiai komandai labai nebūdinga, tad mes tegalime palinkėti A. Skarbaliui sėkmės. Jeigu jam kažkas nesigautų, žinoma, aš su juo susisiekčiau“, - portalui „EuroFootball.lt“ spalio mėnesį sakė LFF generalinis direktorius Julius Kvedaras.

Per šešis mačus garsaus Lietuvos futbolininko vadovaujamas Danijos klubas iškovojo vieną pergalę, triskart sužaidė lygiosiomis bei dusyk pralaimėjo. Dvylikos ekipų turnyro lentelėje „Brondby“ žengia dešimtoje vietoje.

Sezonas Danijoje tęsis nuo 2012 metų kovo pradžios.

Šaltinis
Futbolo portalo EuroFootball.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip perduoti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be žodinio ar raštiško EuroFootball.lt administracijos sutikimo griežtai draudžiama.
www.EuroFootball.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją