Favoritu laikomas FC „Barcelona“ puolėjas Lionelis Messi, kuris gali būti pripažintas nepralenkiamu jau trečius metus iš eilės. Tai iki šiol pavyko padaryti vieninteliam Micheliui Platini.

Greta argentiniečio yra jo bendraklubis Xavi, kuris tiek 2009, tiek 2010 metais liko trečioje vietoje.

Paskutinis kandidatas - Madrido „Real“ lyderis Cristiano Ronaldo, „Auksinį kamuolį“ laimėjęs 2008 metais. Praėjusį sezoną Ispanijos čempionate per 38 mačus jis įmušė 40 įvarčių.

Be to, paskelbti pretendentai gražiausio įvarčio apdovanojimui - tai L. Messio smūgis į „Arsenal“ vartus, Wayne'o Rooney pergalingas įvartis mače su „Manchester City“ ir „Santos“ talento Neymaro šūvis, nepalikęs vilčių „Flamengo“ vartininkui.

Geriausiu sezono treneriu gali tapti Pepas Guardiola iš FC „Barcelona“ komandos, Jose Mourinho, vadovaujantis „Real“, ir prie „Manchester United“ vairo stovintis seras Alexas Fergusonas.

Šaltinis
Futbolo portalo EuroFootball.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip perduoti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be žodinio ar raštiško EuroFootball.lt administracijos sutikimo griežtai draudžiama.
www.EuroFootball.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją