Mančesterio komanda „Old Trafford“ stadione pralaimėjo vos antrą sykį per pastaruosius 43 mačus.

Nors „Raudonųjų velnių“ sudėtyje netrūko tokių rečiau rungtyniaujančių futbolininkų, kaip Benas Amosas, Federico Macheda ar Dimitaras Berbatovas, dar prieš dvikovą treneris seras Alexas Fergusonas pabrėžė dvikovos svarbą ir turnyrą vertinąs labai rimtai.

Visgi to nepakako, kad būtų įveikti kovingai nusiteikę svečiai, kurie į priekį išsiveržė 65 minutę po įspūdingo tolimo Darreno Ambrose'o smūgio. Tiesa, jau netrukus Federico Macheda realizavo savo paties uždirbtą 11 metrų baudinį ir atstatė pusiausvyrą. Daugiau įvarčių per pagrindinį laiką pelnyta nebuvo, todėl komandoms teko žaisti pratęsimą.

Jo metu sėkmė lydėjo „Crystal Palace“ futbolininkus - 98 minutę Glennas Murray smūgiu galva išvedė Londono klubą į priekį, o per likusį laiką desperatiškos „Manchester United“ žaidėjų pastangos išsigelbėti buvo bevaisės.

Pusfinalyje, be sostinės ekipos, taip pat varžysis FC „Liverpool“, „Manchester City“ ir „Cardiff“ klubai.

„Manchester United“ 1 - 2 Londono „Crystal Palace“
(po pratęsimo, pagrindinis laikas 1:1)
65' [0 - 1] Darren Ambrose
68' [1 - 1] Federico Macheda (iš 11 metrų baudinio)
98' [1 - 2] Glenn Murray

Šaltinis
Futbolo portalo EuroFootball.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip perduoti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be žodinio ar raštiško EuroFootball.lt administracijos sutikimo griežtai draudžiama.
www.EuroFootball.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją