Geresni papildomi rodikliai buvusiam pagėgiškiui lėmė antrą vietą.

Bronzos medalį laimėjo Tomas Baracevičius. Svorio kategorijoje iki 50 kg Tomas įveikė lenką Radoslawą Kurowskį ir Andrejų Aleksejevą iš Estijos, tačiau pralaimėjo būsimam čempionato nugalėtojui Tomaszui Ogonowskiui. Andrius Žekas šiame svoryje liko penktas.

Dar vieną trečią vietą iškovojo Arnas Draugelis (74 kg). Šiuo metu Klaipėdoje gyvenantis buvęs vilkaviškietis įveikė lenkus Adrianą Nabielskį ir Pawelą Domiaką bei imtyje dėl bronzos Edgarą Spurinį iš Latvijos. Arnas suklupo vienintelį kartą dvikovoje su lenku Hubertu Wysockiu.

Kelmės sportininkas Algirdas Kuoris (84 kg) savo svoryje liko aštuntas. Jaunučių amžiaus grupėje antrą vietą iškovojo Romanas Trofimovas (59 kg), o bronzos medaliu pasipuošė Dmitrijus Orlovas (53 kg).

Atvirame Lenkijos laisvųjų imtynių jaunimo ir jaunučių čempionate kovojo 260 atletų iš Lenkijos, Rusijos, Latvijos, Estijos ir Lietuvos. Mūsų šalies sportininkus varžyboms ruošė treneriai Zenonas Komskis, Antanas Merkevičius, Nerijus Raila, Jonas Jurkynas, Andrejus Iljinas ir Sergejus Kasimovas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją