Lietuvos čempionais atskirose grupėse tapo Auridas Franckevičius ir Rūta Laurikaitytė, Paulius Gaidamavičius ir Janina Penkaitytė, Kęstutis Venckys ir Vilma Jatužytė, Viktoras Khilman ir Erika Sakaraitė, Jonas Fugalis ir Džeineta Vailionytė, Martynas Dobrovolskis ir Rasa Neniškytė, Egidijus ir Giedrė Norvaišos, Jurijus ir Liudmila Taurinskai, Aurimas Strižanas ir Ieva Plaščinskaitė, Marius ir Lina Radvilavičiai, Andrius Arnas ir Žaneta Švykienė.

Solo šokėjų tarpe Lietuvos čempionėmis tapo Skirmantė Žąsinaitė ir Asta Kvedarauskaitė. Čempionato organizatoriai džiaugėsi, kad ir šokėjai–mėgėjai galėjo pasivaržyti tarpusavyje bei iškovoti garbingus Lietuvos čempionų titulus.

Nuo šiol kiekvienais metai bus rengiami tokie Lietuvos čempionatai, kas dar labiau paskatins šokėjus–mėgėjus tobulinti savo sugebėjimus.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją