Nugalėtojai 7-tą kartą kovojo finale ir vėl parodė pergalingą charakterį, nes septintą kartą iškovoję taurę. Jų varžovams, kurie trečią kartą žaidė dėl garbingo prizo, vėl nepasisekė.

Nugalėtojams 14 taškų pelnė Dovydas Taujanskas, o po 5-is du Tomai : Gabrielaitis ir Zibolis, o jų varžovų gretose pasižymėjo Elegijus Ivaška, Vaidas Kizelaitis ir Žygimantas Radžius, kurie po vieną kartą įsiveržė į įskaitinį plotą ir „uždirbo“ po 5 taškus, o Ignas Jankevičius - 2 už tikslų realizacijos smūgį.

„Baltrex“ regbio klubui (prezidentas Alvydas Stulpinas, pirmininkas Vidmantas Taujanskas) šie metai labai sėkmingi, nes prieš trejus mėnesius šiauliečiai laimėjo Baltijos regbio pirmenybes (finale nugalėjo Maskvos „Marino“rezultatu 60:0) ir iškovojo teisę 2012 metais žaisti Europos regbio taurės varžybose, kurios prasidės balandžio mėnesį.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją