Josepas Guardiola rungtynėse su akivaizdžiai silpnesne „Hospitalet“ ekipa, kuri taip pat yra iš Katalonijos, rėmėsi starto vienuolikės žaidėjais: A. Iniesta, Xavi Hernandezu, Cescu Fabregasu, Davidu Villa ir Carlesu Puyoliu.

Po šios pergalės „Barcelona“ klubas pratęsė nepralaimėtų rungtynių seriją šį 2011-2012 metų sezoną iki 19 mačų (13 pergalių, 6 lygiosios ir 0 pralaimėjimų). Atsakomos taurės turnyro rungtynės su kita katalonų „Hospitalet“ ekipa vyks gruodžio 21 d. Barselonoje.

Tuo tarpu Madrido „Real“ ekipa savo pasirodymą taurės varžybose pradės tik gruodžio 13 d. dvikova su trečio lygos „Ponferradina“ komanda.

Rezultatas

„Hospitalet“ 0 - 1 „Barcelona“

42' Andres Iniesta [0 - 1]

„Barcelona“: Pinto; Dos Santosas, Puyolis, Fontas, Maxwellas; Keita, Xavi, Iniesta (63; Busquetsas); Villa, Fabregasas (76' Rafinha), Tello.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją