"Tai pati blogiausia diena,- sakė Fergusonas. - Mano karjeroje blogesnio rezultato nėra buvę. Neatsimenu tokio pralaimėjimo net iš tų laikų, kai pats buvau futbolininkas. Todėl tai man bus didelis iššūkis.

"Negaliu patikėti, kad taip pralaimėjome. Pirmasis įvartis buvo skaudus, tačiau turėjome galimybių atsitiesti. Mus palaužė raudona kortelė."

Antrojo kėlinio pradžioje iš aikštės buvo pašalintas gynėjas Jonny Evansas, o "Man City" į pergalę vedė du įvarčius įmušę Mario Balotelli ir Edinas Dzeko, taip pat po kartą pasižymėję Davidas Silva bei Sergio Aguero.

"Mes atakavome net tada, kai varžovai pirmavo 4-1, nors to nederėjo daryti. Todėl "Man City" rengė greitas atakas, kuriose trys puolėjai iššokdavo prieš du gynėjus,- konstatavo specialistas.

Ir tęsė: "Manau, kad turime pakankamai patyrusių žaidėjų, tokių kaip Rio Ferdinandas ar Patrice'as Evra, tad jie privalėjo susiprasti ir daugiau gintis, o vistiek norėjo pulti. Kartais reikia vadovautis sveiku protu."

Šaltinis
Futbolo portalo EuroFootball.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip perduoti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be žodinio ar raštiško EuroFootball.lt administracijos sutikimo griežtai draudžiama.
www.EuroFootball.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją