Atsižvelgus į ištikimiausių futbolo aistruolių pageidavimą, papildomą naktinį traukinio reisą iš Kauno futbolo gerbėjams vėl skyrė Lietuvos futbolo federacijos (LFF) rėmėjas „Lietuvos geležinkeliai“.

„Kaip žinia, paskutinės Europos čempionato atrankos rungtynės turi prasidėti vienodu laiku, todėl šį kartą mūsų rinktinė žais gana vėlai – nuo 21 valandos 45 minučių. Kadangi dvikova baigsis prieš vidurnaktį, rinktinės gerbėjai į Vilnių turės galimybę namo grįžti traukiniu. Tai ne tik patogiau, bet ir smagiau“, - sakė LFF prezidentas Liutauras Varanavičius.

„Pergalės traukinys“ išvyks iš Kauno 0 val. 40 min. ir pakeliui sustos Palemone, Pravieniškėse, Kaišiadoryse, Žasliuose, Vievyje bei Lentvaryje, o į Vilnių atkeliaus 1 val. 56 min.

Iš Kauno į Vilnių galima vykti pagal įprastą traukinių grafiką. Greičiausi traukiniai iš Vilniaus išvyksta 17 val. 25 min. (atvyksta 18 val. 30 min.) ir 19 val. 30 min. (atvyksta 20 val. 42 min.).

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją