Įvarčius svečiams iš Elektrėnų pelnė Antonas Korneičiukas (37:15) bei Aivaras Bendžius (59:08), o nugalėtojų gretose įvarčiais pasižymėjo Helmutas Enikas (24:47), Andis Abolinis (25:22), Aleksandras Šiškovičius (27:26), Nikolajus Jerofejevas (34:53) ir Edgaras Lipsbergas (56:44).

Antrą vietą Latvijos ledo ritulio čempionate su 12 taškų užima Jelgavos „JLSS-Zemgale“ komanda, trečioje pozicijoje - Rygos „SMScredit.lv“ (6 tšk.) ekipa.

Artimiausias pirmenybių rungtynes „Energija“ spalio 8-9 dienomis išvykoje žais septintą vietą užimančiais Liepojos „Metalurgs-2“ (3 taškai) ledo ritulininkais.

„Energijos“ vadovas P.Nausėda: nors lydi nesėkmės, iš klaidų mokomės

„Nors ir patyrėme keturias nesėkmes iš eilės, klubas sparčiai tobulėja. Jauniems komandos žaidėjams, kuriems sudaryta galimybė rungtyniauti Latvijos pirmenybėse kartu su „Energija“, trūksta patirties, todėl ir sekasi kiek blogiau. Jauniai į ledo ritulio aikštę leidžiami todėl, kad tik žaisdami ir mokydamiesi iš klaidų, galime pasiekti rezultatų.

Rungtynėse su „Monarch“ turėjome nemažai progų pelnyti įvarčius, tačiau jomis nepasinaudojome. Paskutinį įvartį pelnėme žaisdami mažumoje – 4 žaidėjai prieš 5, o tai įrodo mūsų kovingą charakterį.

Puolėjas A. Bendžius šį savaitgalį parodė profesionalų ledo ritulį, o vartininkas Arūnas Aleinikovas po truputį demonstruoja žaidimą, kurios iš jo tikimasi“, - situaciją komentavo „Energijos“ direktorius Petras Nausėda.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją