Jauna Panevėžio KKSC ekipa tik pirmame kėlinyje kaip lygios su lygiomis grūmėsi su Kauno „ACME-Žalgiris“ rankininkėmis, ir nusileido devynių įvarčių skirtumu - 24:33 (13:12).

Rezultatai:

Panevėžio KKSC - Kauno „ACME-Žalgiris“ - 24:33 (13:12).

Panevėžio KKSC: Gintarė Butkevičiūtė ir Simona Kazlauskaitė (4 iš 7 metrų baudinių) po 8, Miglė Aleknavičiūtė 3, Rita Oksaitė ir Gerda Bugailiškytė po 2, Justina Lukšytė 1 įvartis.

„ACME-Žalgiris“: Lina Abramauskaitė 9, Gintarė Lydekaitė 7 (1), Justina Darulytė 5, Audinga Kniubaitė 4, Justina Balzarevičiūtė 3, Dovilė Ilčiukaitė ir Gabija Vidūnaitė (2) po 2, Simona Pūraitė 1 įvartis.

Vilniaus „Eastcon AG-Vilniaus kolegija“ - Kauno „RC Širšės-Gaja“ - 45:29 (20:11).

„Eastcon AG-Vilniaus kolegija“: Greta Kavaliauskaitė 10, Monika Perlibaitė ir Erika Verbovik (1) po 7, Gintarė Anužytė ir Žydrūnė Skendelytė po 6, Dovilė Šniokaitė 3, Ieva Balčiūtė, Daiva Skačkauskaitė ir Erika Taraškevičiūtė (2) po 2 įvarčius.

„RC Širšės-Gaja“: Laura Masiulevičiūtė 12 (3), Aistė Norvilaitė ir Elzė Pakrosnytė po 4, Aistė Paužaitė ir Karolina Jusaitė po 3, Agnė Jašinskaitė, Agnė Gerulaitytė ir Ugnė Dagilytė (1) po 1 įvartį.

Keturi klubai iškovoję po pergalę, rikiuojasi turnyro lentelės viršūnėje. Tai „Eastcon AG-Vilniaus kolegija“, Kauno rajono „HC Garliava-SM“, Vilniaus „Šviesa-Eglė“ ir „ACME-Žalgiris“.

Kitos trys komandos - KKSC, Vilniaus „Vilniaus Bakalėja-Tauras“ ir „RC Širšės-Gaja“ dalijasi penkta - septinta vietas.

Sekmadienį dar dvejos čempionato rungtynės. Ypač intriguojanti kova vyks Kaune, kur „ACME-Žalgiris“ priims šalies taurės laimėtojas ir Lietuvos čempionato sidabro medalininkes „HC Garliavos-SM“ rankininkes.

Į kauniečių kolektyvą grįžo Lina Abramauskaitė, Gintarė Lydekaitė ir Justina Balzarevičiūtė, o vartus gina jauna ir perspektyvi buvusi Šiaulių „HC Gaivinetos“ žaidėja Vita Urbonaitė.

Beje Garliavos komanda taip pat pasipildė rezultatyvia pusiau krašto puolėja šiauliete Diana Šatkauskaite bei krašto žaidėja Neringa Mikšyte. Be to traumą išsigydė Greta Mikalavičiūtė, o taip pat į Kauno rajono atstovių gretas įsijungė Neringa Maknickaitė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją