J. M. Del Nido yra pasipiktinęs, jog iš televizijos transliacijų "Real" ir "Barcelona" per sezoną gauna apie 140 milijonų eurų - 100 milijonų daugiau nei bet kuri kita komanda.

Dėl to Ispanijos pirmenybėse dominuoja tik šios dvi ekipos, o kiti varžovai yra triuškinami bei turnyrinėje lentelėje aplenkiami keliasdešimt taškų. Štai praėjusį sezoną trečioje vietoje likusi "Valencia" nuo antrąją poziciją užėmusio "Real" atsiliko 25 taškais.

"Tai - paprastų žmonių revoliucija, kažkuo primenanti Didžiąją Prancūzijos revoliuciją. Žiūrėsime, kas atsitiks karaliui", – istoriją prisiminė J. M. Del Nido.

Ispanijoje dėl sutarčių su televizijomis klubai derasi atskirai, tuo metu Anglijoje yra atstovaujami kartu, todėl gauna panašesnes pajamas.

"Šio judėjimo sustabdyti neįmanoma, nes Ispanija yra vienintelė stipri futbolo valstybė Europoje, kuri yra pasirinkusi tokį dalybų modelį, - kalbėjo "Sevilla" prezidentas. - "Real" ir "Barcelona" priešinasi: šių klubų vadovai skambina kitiems ir ragina boikotuoti susitikimus."

Šaltinis
Futbolo portalo EuroFootball.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip perduoti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be žodinio ar raštiško EuroFootball.lt administracijos sutikimo griežtai draudžiama.
www.EuroFootball.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją