Praėjusį sezoną Vokietijos čempionate atakuojantysis saugas per 24 mačus, iš kurių 18 pradėjo startinėje sudėtyje, įmušė du įvarčius.

Nyderlandų nacionalinei ekipai E. Elia atstovavo 22 kartus bei įmušė du įvarčius.

"Liverpool" įsigijo urugvajietį S.Coatesą

"Liverpool" (Anglija) komanda už maždaug 8 milijonus eurų įsigijo Montevidėjo "Nacional" (Urugvajus) klubo gynėją Sebastianą Coatesą.

20-metis futbolininkas puikiai rungtyniavo vasarą vykusiame "Copa America" turnyre ir pasirašė ilgalaikę sutartį.

S. Coatesą taip pat siekė įsigyti Ukrainos "Dnipro" bei Ispanijos Madrido "Atletico", tačiau jis pats neslėpė noro keltis būtent į Liverpulį, kur rungtyniaus kartu su tautiečiu Luisu Suarezu.

Aukštas vidurio gynėjas tapo šeštuoju "Liverpool" vasaros pirkiniu po Doni, Jose Enrique, Jordano Hendersono, Charlie Adamo bei Stewarto Downingo.

Tikėtina, jog ekipą dar gali papildyti naujas puolėjas.

"Real" skolina saugą P.Leoną "Getafe" klubui

Madrido "Real" (Ispanija) paskolino saugą Pedro Leoną kitam sostinės "Getafe" klubui, kuris kitąmet turės galimybę išpirkti futbolininko sutartį už 6 milijonus eurų.

Praėjusių metų vasarą į Madridą būtent iš "Getafe" atvykęs 22 metų dešiniojo krašto žaidėjas įsitvirtinti pagrindinėje sudėtyje nesugebėjo ir nacionalinėse pirmenybėse sužaidė vos šešis mačus.

Savaitgalį "Real" strategas Jose Mourinho tiesiai šviesiai pareiškė norįs, kad P. Leonas išvyktų.

"Real" už jį sumokėjo 10 milijonų eurų.

"Newcastle" įsigijo "Inter" gynėją D.Santoną

"Newcastle" (Anglija) vienuolikė už maždaug 6 milijonus eurų įsigijo Milano "Inter" (Italija) klubo kairiojo krašto gynėją Davide'ą Santoną.

"Davide'as yra jaunas vaikinukas ir puikus mūsų pirkinys, - sakė Anglijos ekipos treneris Alanas Pardew. - Esu tikras, kad jis greitai prisitaikys prie žaidimo "Premier" lygoje."

Tuo metu pats 20-metis italas kalbėjo taip: "Negalėjau atmesti galimybės rungtyniauti Anglijoje, 50 tūkstančių žiūrovų akivaizdoje. Klubas yra ambicingas, norintis judėti į priekį, ir aš atvykstu, kad padėčiau tai padaryti."

Praėjusį sezoną D. Santonas buvo paskolintas "Cesena" komandai, kurioje per 11 mačų įvarčių nepelnė.

Šaltinis
Futbolo portalo EuroFootball.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip perduoti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be žodinio ar raštiško EuroFootball.lt administracijos sutikimo griežtai draudžiama.
www.EuroFootball.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją