"Manau, jog atėjo laikas pasakyti "gana". Aš ilgai svarsčiau dėl šio sprendimo. Mano karjera Prancūzijos rinktinės sudėtyje baigta",- teigiama futbolininko svetainėje internete.

Madrido "Real" (Ispanija) klube saugo pozicijoje rungtyniaujantis 32 metų Z.Zidane`as per savo karjerą Prancūzijos rinktinės sudėtyje nuo 1993 metų žaidė 93 rungtynes. Jo kontraktas su "Real" galioja iki 2007 metų vidurio.

Po nesėkmingo Prancūzijos futbolininkų žaidimo šių metų Europos pirmenybėse Portugalijoje su rinktine jau atsisveikino Lilian`as Thuramas, Bixente`as Lizarazu ir Marcelis Desailly.

"Apgailestauju, bet Z.Zidane`as Prancūzijos rinktinės sudėtyje daugiau nežais. Žinoma, norėčiau kad būtų priešingai. Jo įsitikinimu, laikas komandoje užleisti vietą jauniems futbolininkams",- pareiškė naujasis Prancūzijos futbolo rinktinės vyriausiasis treneris Raymond`as Domenech`as, kurio ekipa kitą savaitę žais draugiškas rungtynes su Bosnija ir Hercegovina.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją