Trečia vieta pasidalino Kaišiadorių (D. Grigaliūnas ir B. Vaitkevičius) bei Vilniaus pirma komanda (E. Daugerdas ir A.Kačerauskas).

Mini jaunučių mergaičių varžybose dalyvavo 14 komandų. Po atkaklių kovų pirmą vieta užėmė Lietuvos rinktinė, finale rezultatu 3:2 įveikusi Lenkijos-Šilalės jungtinę komandą. Vilniaus pirma bei Panevėžio komandos pasidalino trečią vietą.

Jaunučių berniukų komandų varžybų finale savo pajėgumą įrodė ir nugalėtojais tapo Vilniaus rinktinė (J. Biveinis ir E. Šveistys). Antrą vietą užėmė Šilalės komanda (D. Bagdonas ir L. Vaivada).

Joniškio-Širvintų komanda (R. Franckaitis ir D. Ušackas) kartu su Šiaulių komanda (B. Skirmantu ir A. Lebeda) džiaugėsi 3-ia vieta.

Jaunučių mergaičių varžybų nugalėtojomis tapo Lietuvos rinktinė (J.Sokolovskytė ir E. Orlovaitė). Širvintos (G.Gujytė, E.Žigytė) užėmė 2-ą vietą, o Klaipėdos (A. Dekontaitė ir K. Kazlauskaitė) bei Vilniaus komandos (A. Labanauskaitė ir S. Striogaitė) pasidalino trečia vieta.

Paskutinę varžybų dieną paaiškėjo ir asmeninių varžybų nugalėtojai ir prizininkai.

Mini jaunučių berniukų grupėje nugalėtoju tapo kaunietis Medardas Stankevičius, antras buvo taip pat Kauno sportininkas Darius Stankevičius. Trečią vietą pasidalino Rimas Lesivas (Jonava) bei Adomas Zabelevičius (Vilnius).

Lenkijos sportininkė Julia Šląžak tapo turnyro nugalėtoja mini jaunučių mergaičių grupėje. Kauniete Jogailė Rudzinkaitė užėmė antrą vietą. Neta Alon (Vilnius) ir Ieva Šimkutė (Šiauliai) turnyre liko trečios.

Jaunučių berniukų turnyro nugalėtoju tapo Benas Skirmantas (Šiauliai), finale rezultatu 3:2 įveikęs vilnietį Jokūbą Biveinį. Erikas Šveistys (Vilnius) ir Dovydas Bagdonas dalinosi trečią vieą.

Jolita Sokolovskytė (Vilnius) tapo jaunučių mergaičių grupės nugalėtoja. Antra liko Greta Gujytė (Širvintos), trečios buvo – Eglė Orlovaitė (Vilnius) ir Kristina Kazlauskaitė (Klaipėda).

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją