Londono „Arsenal“ klubo strategas Arsene‘as Wengeras nusprendė pagudrauti ir „City“ ekipai pateikti išties viliojantį pasiūlymą.

Kadangi argentinietis Carlosas Tevezas bendros kalbos su Milano „Inter“ vadovais nerado, jis grįžo treniruotis į Mančesterį, todėl dabar „Man City“ komandoje yra vėl 4 pajėgūs puolėjai.

Treneris Roberto Mancini išreiškė norą savo komandoje turėti „kanonierių“ atakų lyderį Nasri, todėl jo aponentas Wengeras pasiūlė italui šitokį sandorį: Nasri į „City“ keliauja už dyką, tačiau tokiu atveju už 10 milijonų svarų sterlingų į „Arsenal“ persikelia argentinietis Tevezas.

Verta paminėti, kad jau artimiausiu metu Londono ekipą paliks ir Cescas Fabregas, todėl dabar trenerio Wengero pagrindinis tikslas rasti išvykusiems žaidėjams pamainas.

Jei „City“ strategas Mancini sutiks su Wengero pateiktu pasiūlymu, Tevezas būtų penktasis šios vasaros „Arsenal“ komandos pirkinys. Be jo „kanonierių“ gretas sustiprino Carlas Jenkinsonas, Gervinho, Alexas Oxlade‘as Chamberlainas ir Joelas Campbellas.