Ketvirtadienį 19 val. mūsiškiai susitiks pusfinalyje su Argentinos komanda, o penktadienį -žais finale arba kovos dėl trečiosios vietos su Ispanija arba Graikija, kurios ketvirtadienį žais 21.30 val.

Rinktinės trenerių štabas prieš ketvirtadienio rungtynes jau turėtų paskelbti galutinį dvyliktuką, dalyvausiantį olimpinėse žaidynėse.

Po turnyro Ispanijos sostinėje krepšininkai grįš namo ir paskutiniąsias kontrolines rungtynes žais rugpjūčio 10-ąją 19.15 val. Vilniaus Sporto rūmuose su Švedija. Jos kartu taps ir Lietuvos olimpiečių palydomis į Atėnus.

Beje, Lietuvoje draugiškas rungtynes žais ir Kinijos rinktinė, kurios antruoju treneriu dirba Jonas Kazlauskas. Kinai rugpjūčio 8 d. Klaipėdoje susitiks su švedais, o rugpjūčio 10 d. 16.45 val. Vilniuje žais su latviais, kurie diena anksčiau sostinėje irgi žais su švedais.

Kartu su tarptautinėmis rungtynėmis Lietuvoje rugpjūčio 8-10 dienomis Vilniuje vyks tarptautinis krepšinio trenerių seminaras. Jo metu teorines ir praktines pratybas surengs Kinijos nacionalinės rinktinės vyriausiasis treneris ir NBA klubo "Dallas Mavericks" trenerio asistentas Delas Harrisas (Delas Harisas), kitas "Dallas Mavericks" trenerio asistentas ir Lietuvos nacionalinės rinktinės trenerio asistentas Donnie Nelsonas (Donis Nelsonas), krepšininko Dirko Nowitzkio (Dirko Novickio) treneris Holgeris Geschwindneris (Holgeris Gešvinderis), Lietuvos kūno kultūros akademijos rektorius Albertas Skurvydas bei Lietuvos krepšinio treneriai.

Šaltinis
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją