Tuo tarpu "Arsenal" ekipą papildė "Gervinho bei Carlas Jenkinsonas. "Chelsea" klubo gretas sustiprino tik vienas žaidėjas - iš Madrido "Atletico" ekipos buvo išsinuomotas vartininkas Thibaut Courtois.

"Tikėjausi, jog šie klubai išleis daugiau pinigų“, - sakė A.Fergusonas. - Ypač "Arsenal". Maniau, jog jie pasipildys bent keletu pajėgių futbolininkų. Tiesa, dar liko nemažai laiko iki rugpjūčio 31 dienos, daug kas dar gali pasikeisti. "Chelsea" klubas didžiausią dėmesį skyrė trenerio įsigijimui“.

Kiti pretendentai kovoje dėl čempionų titulo - "Liverpool" ir "Manchester City" klubai, kaip ir "Man Utd" ekipa taip pat išleido nemažai pinigų. "Liverpool" komandą papildė Charlie Adamas, Stewartas Downingas ir Jordanas Hendersonas. "City" komandos sudėtį sustiprinto Stefanas Savičius, Sergio Aguero ir Gaelis Clichy.

"Manchester City" ir "Liverpool" klubai įsigijo keletą pajėgių futbolininkų. Šie abu klubai ketina mesti iššūkį kovoje dėl čempionų titulo ir bus rimti varžovai. Tačiau mes turime žiūrėti į save. Esame patyrę ir turime žaidėjų, kurie yra pasirengę nueiti visą distanciją", - sakė A. Fergusonas.