Taip pat buvo kalbama apie ateinančio sezono varžybų organizavimą bei šalies galimybes priimti komandas iš kitų miestų bei valstybių.

Didžioji dalis klubų išreiškė pritarimą čempionate matyti ir Lietuvos „Energijos-Orakulo“ klubą, tačiau jam būtų iškeltas reikalavimas didesnę dalį rungtynių žaisti Latvijoje, o ne Lietuvoje.

„Latvijos čempionato lygis labai priklauso nuo to, ar jame dalyvaus pastarųjų sezonų lyderiai. Kasdien kontaktuoju su Latvijos klubais, stebiu situaciją ir komandų sudėtis. „Energija-Orakulas“ dar turi įvertinti savo dalyvavimo Latvijos čempionate galimybes bei sportinę naudą. Dalis klubų jau dabar pareiškė, kad kelionės į Vilnių yra finansiškai nepakeliamos, todėl, priėmę sprendimą dalyvauti čempionate, daugiau rungtynių turėsime žaisti išvykose“, - sakė „Energija-Orakulas“ direktorius P. Nausėda.

Šiai dienai oficialią paraišką dalyvauti ateinančio sezono varžybose yra pateikusi tik viena komanda – Liepojos „Metalurgs-II“. Žodžiu savo dalyvavimą 2011-2012 metų Latvijos ledo ritulio čempionate patvirtino Jelgavos „Zemgale“, Rygos „Prizma“ ir Rygos „LSPA/Riga“ ekipos.

Viena praėjusių metų sezono lyderių Rygos „SmsCredit“ pranešė ateinančiame sezone nedalyvausianti dėl finansinių priežasčių.

2010-2011 m. sezono čempionato lyderiai Ozolniekų „Monarch“ ir Daugpilio „Latgale“ klubai savo sprendimą dėl dalyvavimo Latvijos ledo ritulio čempionate praneš iki rugpjūčio 12 d. Savo galimybes dalyvauti čempionate abu klubai vertina daugiau abejotinai.

Galutiniai komandų sprendimai apie dalyvavimą Latvijos ledo ritulio 2011-2012 metų sezono varžybose Latvijos ledo ritulio federaciją (LHF) turi pasiekti iki rugpjūčio 12 d.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją