"Mano kaip futbolininko ateitis baigiasi dabar", - Barselonoje surengtoje spaudos konferencijoje sakė 31-ių metų saugas. - "Mano kelis kelia per daug problemų ir aš negaliu žaisti taip gerai, kaip norėčiau".

M. Overmarsas tapo brangiausiu Olandijos futbolininku ir brangiausiu žaidėju "Barcelona" istorijoje, kai 2000 metais perėjo į Katalonijos komandą iš Londono "Arsenal" už 36 mln. eurų. Tačiau olandui nesisekė demonstruoti tokio žaidimo, kokį jis žaidė Anglijos klube ir praėjusio sezono pabaigoje "Barcelona" atsisakė jo paslaugų.

M. Overmarsas, debiutavęs Olandijos rinktinėje 1993 metais, iš viso nacionalinėje komandoje sužaidė 86 rungtynes. Pagal šį rezultatą jį lenkia tik Frankas de Boeras (Frankas de Buras, 112) ir Edwinas van der Saras (Edvinas van der Saras, 89). Rinktinėje M. Overmarsas įmušė 17 įvarčių.

Per savo karjerą olandas žaidė Amsterdamo "Ajax", su kuriuo 1995 metais laimėjo Europos futbolo klubų Čempionų lygą bei tris kartus tapo Olandijos čempionu, Londono "Arsenal", su kuriuo laimėjo Anglijos pirmenybes, ir "Barcelona" klubuose.

Šaltinis
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją