„Komanda ir ją lydintis personalas – iš viso 35 žmonės – turėjo grupinį bilietą, bet (Latvijos oro linijų bendrovė) „airBaltic“ nusprendė atskirti septynis žmones, kurie paskutiniai registravosi į skrydį. Tarp jų buvo ir vieni iš komandos lyderių. Šitaip pasielgta, nes lėktuve pritrūko vietų“, – teigė „Skonto“ atstovas spaudai Uldis Strautmanis.

Visa „Skonto“ komanda planavo išskristi iš Rygos į Varšuvą 6.40 val., o paskui autobusu vykti į Krokuvą. Po nesusipratimo Rygos oro uoste ir bilietų keitimo vis dėlto visa komanda išskrido, o Latvijoje liko treneriai – Jurijus Ševliakovas, Aleksandras Kulakovas ir Vitalijus Astafjevas.

U. Strautmanio teigimu, yra vilties, kad jie galės skrisit per Vieną (Austrija) ir atvykti iki vakarinės treniruotės prieš rungtynes.

Primename, kad per pirmas rungtynes prieš savaitę „Skonto“ pralaimėjo savo aikštėje „Wisla“ klubui rezultatu 0:1.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją