Normalus rungtynių laikas baigėsi be įvarčių, nė vienai komandai nepavyko pasižymėti ir pratęsimo metu, nors Brazilijos ekipa dominavo aikštėje visas 120 minučių. Tad futbolininkai stojo mušti 11 metrų baudinių, kur sėkmė lydėjo paragvajiečius.

Puikiai žaidė Paragvajaus rinktinės vartininkas Justo Villaras, susitikimo metu atrėmęs ne vieną varžovų smūgį.

„Brazilija žaidė daug geriau ir mes privalėjome gintis. Praktiškai neturėjome galimybių pasižymėti patys, tačiau kovojome iki galo. Drausmė ir susikaupimas padėjo mums laimėti“, – po mačo kalbėjo J. Villaras.

Brazilų gretose baudinių nesugebėjo įmušti Elano, Thiago Silva, Andre Santosas ir Fredas. Paragvajaus komandoje nepataikė tik Edgaras Barreto.

Kitame ketvirtfinalio mače autsaidere vadinta Venesuelos ekipa pateikė staigmeną, rezultatu 2:1 įveikusi Čilės rinktinę ir pirmą kartą iškopusi į Pietų Amerikos čempionato pusfinalį.

Venesuelos ir Paragvajaus vienuolikės trečiadienį susitiks pusfinalyje, kitą pusfinalio porą sudarys Urugvajaus ir Peru komandos.

Statistika

Brazilija – Paragvajus 0:0 (0:2 po 11 metrų baudinių serijos)

Paragvajaus rinktinei baudinius pelnė: Marcelo Estigarribia ir Cristian Riveros.

102-ą minutę iš aikštės pašalintas Lucas Leiva (Brazilija) ir Antolin Alcaraz (Paragvajus).

Čilė – Venesuela 1:2

Čilė: Humberto Suazo (69 min.).

Venesuela: Oswaldo Vizcarrondo (34 min.), Gabriel Cichero (80 min.).

82-ą min. aikštės pašalintas Gary Medel (Čilė).
90-ą min. iš aikštės pašalintas Thomas Rincon (Venesuela).

Pusfinaliai:

Peru – Urugvajus
Paragvajus – Venesuela.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją