Pagrindinės varžybos prasidėjo čempionato lyderių Mariaus Vasiliausko ir Artūro Bekišo bei atrankinių varžybų barjerą perlipusių svečių iš Latvijos Eriko Vranko ir Sergejaus Nikolajevo rungtynėmis, kurias rezultatu 2:0 (21:19, 22:20) laimėjo lietuvių pora.

Antra varžybų diena sportininkams pateikė staigmeną – pradėjus pūsti stipriam vėjui ne visi dalyviai sugebėjo prie jo priprasti. Praėjusio etapo antros vietos nugalėtojai Donatas Parnarauskas ir Arnoldas Barauskis iš varžybų iškrito jau ketvirtfinalio etape.

Rungtynėse dėl trečios vietos Andrius Gaidys ir Paulius Matulis įtemptoje kovoje rezultatu 1:2 (19:21, 21:16, 14:16) turėjo pripažinti vienų iš perspektyviausių tinklininkų Arturo Vasiljevo ir Andžejaus Savostenoko poros pranašumą.

Kovoje dėl pirmos vietos Vytenio Šuklio ir Mindaugo Skunčiko pora nesugebėjo pasipriešinti didelę patirtį turinčiam M. Vasiliauskui ir A. Bekišui.

Pastarieji antrą kartą iš eilės laimėjo Lietuvos vyrų paplūdimio tinklinio čempionato etapą ir surinkę 100 taškų įsitvirtino pirmoje turnyrinės lentelės vietoje.

Kitas etapas Klaipėdoje vyks liepos 30 dieną.

Lyderių lentelė po dviejų turų:


1.Marius Vasiliauskas ir Artūras Bekišas100 tšk.
2.Arturas Vasiljevas ir Andžejus Savostenokas74
3.Audrius Žagužauskas ir Gediminas Guntarskis74
4.Vytenis Šuklys ir Mindaugas Skunčikas70
5.Paulius Matulis ir Andrius Gaidys70
6.Donatas Parnarauskas ir Arnoldas Barauskis64
7.Rokas Kondrotas ir Paulius Mačiulevičius42
8.Darius Čerka ir Kęstas Saulis42

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją