„Ko laukti transferų rinkoje? Kokybės. Mes ieškome tikrų nugalėtojų, žmonių, turinčių daug patirties. Kai kurie žingsniai jau žengti. Andrea Pirlo? Manau žiniasklaida jo nevertina pakankamai.

Skubėti su transferais negalima, todėl jokių pavardžių neatskleisiu. Pasakysiu tik viena - praeitais metais mes pasirašėme sutartį su pačiu vertingiausiu žaidėju mūsų komandai tik rugpjūčio mėnesį“.

Prezidentas tikisi sulaukti ir gana didelio pajamų kiekio iš ateinantį sezoną atidaromo naujo „Juventus“ stadiono.

„Kalbos apie tai, kad praradome patrauklumą investuotojams yra išgalvotos. Stadionas? Jis taps papildomu pajamų šaltiniu. Vidutiniškai iš šio projekto per metus planuojama apie 30 mln. eurų gryno pelno.

Kas mane nuvylė paskutiniu metu? Turbūt rezultatai ir tas faktas, kad fanai nušvilpė Antonio Conte. Aš manau, kad savo darbu jis įrodė, kad gali treniruoti „bianconeri“.

„Išvardinti penkis megstamiausius futbolininkus mano šeimai? Na, man tai yra Montero. Žmonai patinka Nedvedas, mamai - Capello, o dukrai ir seseriai - Del Piero ir Pesotto".

„Be abejo, mus visada slėgs praeities nuodėmės. „Juventus“ klubas pabuvojo „Serie B“ ir apie tai visi prisimins visada. Tuo tarpu, tas vystymo planas, kurį mes pateikėme per susirinkimą, rodo, kad mes žiūrime tik į ateitį ir viskas bus gerai“, - baigė A. Agnelli.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją