LFF taurės sezoną nuo pirmo etapo pradėjo 44 žemesnių šalies futbolo lygų komandos iš II lygos Pietų ir Vakarų zonų, III lygos (apskričių), ir Sekmadienio futbolo lygos (SFL) pirmenybių.

Antrame etape tokių komandų liko perpus mažiau - 22. LFF būstinėje Vilniuje ištraukus burtus komandos suskirstytos į poras. Fortūna nenusišypsojo penkioms SFL komandoms, kurioms teks svečiuose susitikti su II lygos klubais.

Pirmą kartą antrame taurės etape žaidžianti Vilniaus „Žalgirio" fanų komanda „Pietų IV" susitiks su II lygos Pietų zonos lyderiu Vilniaus „Polonia" klubu. Toje pačioje zonoje į lyderius taikančios Vilniaus „FM-Granito" ir „Bekento" komandos priims atitinkamai Alytaus „Centro" ir „GB United" komandas.

Kaišiadorių „Baltams" iššūkį mes sostinės „Ozo tapyrai", o vienintelė II lygos Vakarų zonos atstovė, praėjusių metų pirmenybių antros vietos laimėtoja Plikių „Sakuona" namuose žais su kita Vakarų Lietuvos komanda „Pagėgiais".

Burtai suvedė ir savo didmiesčiuose mėgėjų ekipas. Daugkartiniai Vilniaus SFL čempionai „Prelegentai" išbandys jėgas su triskart Kauno apskrities pirmenybių laimėtojais „91 United", o kitas Vilniaus SFL senbuvis ir vicečempionas „Ozas" rungtyniaus su tituluočiausia Klaipėdos SFL komanda „Jambo".

„Šio etapo nugalėtojai turės gerą stimulą - trečiame ture jie gautų šansą su pajėgiomis penkiomis I lygos ekipoms, tarp jų ir šių pirmenybių lyderiu", - sakė LFF varžybų ir renginių skyriaus vadybininkas Romas Pikčilingis.

Vienuolikos II etapo nugalėtojų trečiajame etape lauks I lygoje pirmaujanti Vilniaus REO komanda ketvirtą bei penktą vietas užimantys „Šilutė" ir „Trakai" bei Kuršėnų „Venta" ir Kretingos „Minija".

2011-2012 metų sezone LFF taurės turnyre rungtyniaus 65-ios ekipos, iš jų - 21 LFF A lygos ir LFF I lygos komanda į varžybas įsijungia tolimesniuose etapuose. Stipriausios 8 A lygos komandos turnyrą pradės ne nuo ketvirtfinalio, kaip anksčiau, o nuo aštuntfinalio.

2011-2012 m. LFF taurės II etapo poros:

Vilniaus „Polonia“ (II lyga, Pietų zona) - Vilniaus "Pietų IV“ (Sekmadienio futbolo lyga)
Kaišiadorių „Baltai" (II, Pietų zona)- Vilniaus „Ozo tapyrai“ (SFL)
Vilniaus „Prelegentai" (SFL) - Kauno „91 United“ (III, Kauno AFF)
Kauno „Fortas" (III, Kauno AFF) - Radviliškio „Lokomotyvas" (III, Šiaulių AFF)
Vilniaus „Ozas" (SFL) - Klaipėdos „Jambo“ (SFL)
Vilniaus „FM-Granitas" (II lyga, Pietų zona) - Alytaus „Centras“ (SFL)
Vilniaus „Fakyrai" (SFL) - Kauno „Visas labas“ (III, Kauno AFF)
Vilniaus „Aktas" (SFL) - Šiaulių „Fanai“ (III, Šiaulių AFF)
Rokiškio „Rokiškis“ (III, Utenos AFF) - Vilniaus „Peruno“ (SFL)
Vilniaus „Bekentas“ (II, Pietų zona) - Vilniaus „GB United“ (SFL)
Plikių „Sakuona“ (II lyga, Vakarų zona) - Pagėgių „Pagėgiai“ (SFL)

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)